BLOGGER TEMPLATES AND MyYearBook Layouts »

Tuesday, November 30, 2010

penang ahh .


hello friends, TONAH BONTON deactive facebook untuk sementara waktu.

nah amik gambar nie sbgai pengubat rindu di kala anda kesepian . haha.choiiii!













okechiou!

Sunday, November 28, 2010

babbling mumbling rambling

sekarang update blog macam tade feeling ape-ape. kosong, hambar sgtsgt. mcm confusing bile teringat how aku into blogging suatu masa dulu .nape eh sekarang camni ?


apa pun, hari ni mood totally out .mood tu ape? mcm chipsmore ke boleh ada boleh hilang? mood terima rasuah tak? engat nak rasuah mood supaya always happy .hye mood, bak la no account.

kenapa mood tade? gado ngn bf k? otak luuu,aku takda maknanya nak bf bf bagai nie.aku happy sai dgn life sbgai seorang yang single.kau nak amik kesah,amik laa,aku tamau nak amik kesah pasal benda yang tak penting ni.

whatever, as stated at the entry title, dont expect something yg best from this entry .actually, time nak update entry ni td, byk bnde berlari2 anak dalam kepala otak .bile depan keyboard, bnde tu semua dah berlari pecut trus hilang .deyyum .


td ade jalan2 kt page a junior and terbaca komen anonymous (okay, isu anonymous mmg jelas semua org tahu) .komen berbunyi lebih kurang "blog ko membosan kan aku, sumpah". siap bersumpah lagi tu .style la you .


aku saja2 j hapdate belog ni.bosan bhaii .okechiou!

Thursday, November 25, 2010

si cantek

aisyah arl :


I might happy now to have AMI but i will never forget you because you're all the best thing I ever needed. ILY!!! ♥


and after i read ,i was thinking if it was just me, or my friend here are being a lesbian in the middle of the night?

Haha. i love you too ca. seriously, i do.

GIRL'S LANGUAGE.


* When I said sorry, believe me I feel it.
* When you see me starting to cry, hold me and tell me everything’s
gonna be alright.
* When I ignore you, give me your attention.
* When I’m quiet, ask me what’s wrong.
* When I push or hit you, grab me and don’t let go.
* When I’m mad and I walked away from you, follow me.
* If I didn’t text you, it’s because I’m waiting for you to text me.
* When I say I love you, Don’t doubt. I mean it.

Saturday, November 20, 2010

BM

malam nie macam nak hujan,macam mana nak talking to the moon ala-ala bruno mars ;(

Friday, November 19, 2010

dear roomies.iloveyou.

video


special dedicated to ; kak naz,kak fatin,kak ainna,kak sima,kak ayu,kak dayah ;))

supportive sisters ; kak ika comel,kak eiqa,kak aja,kak long,fasha n all ;)

bonton ; video kita taleh upload sbb berat sangat . jgn lupa tngk tau! thru cd tu . ily!

nah untuk awak!

kawan. apa itu kawan? dulu kita selalu bersama.pegi mana semua bersama,sampai ada yang kata kita kembar siam .semuanya musnah apabila seorang lelaki yang kononnya kachak dan paling cool mula merapati awak .dia lah segalanya bgi awak .sampai habes awak lupakan aku dan geng .kan . kita tak geng ke sekrang weh? saya tak penah lupakan awak .suatu hari masa saya di jengka saya rindu awak .sbb bagi saya awak rakan yang salu call saya hampir setiap malam .hee.cool en kite?boleh dikatakan setiap malam saya tngk hp buruk saya tu .tapi kenapa tak ada call?kenpaa tak ada message dari awak yang bernama mrsSS?hmm~hampanya saya .awak merajok dgn saya ke? tapi saya tak buat apa2 kat awak.okayy kali nie biar saya start msz awak dulu okay tak?

myself ; weh! i miss you gedix! i miss the old us!

(hampanya saya bila awak reply)

mrsSS ; so?

weh! mana ayt kita dulu dulu KAWAN SAMPAI MATI bagai nak rak ah . tgnk belom mati pun da jadi mcm nie . awak buat saya dan geng tersa gilos bab!aritu awak call saya en .awat?? sooryu saya tak angkat call awak . saya terasa lagi dgn awak . tggu saya cool dulu boleh tak??

kepada mrsSS ; aku tau hang bukan buta it,hang ada berukband hang tau belog aku kan .orang cakap 'sapa makan cili dia terasa pedas' tpi kalu hang ada terbaca entry ni ang terasa pedas ang hisap aa rokok. ang kan smoker terhebat!




taktau

kadang-kadang orang tak tahu saya tengah sedih. orang akan lihat saya ketawa dan gembira setiap hari yang saya lalui.sampai ada yang tertanya 'faten,kenpa aku tngk kau tak penah ada problem,hidop kau dgn gelak ketawa' .rasanya tak pelulah nak bgtaw aku sedih kat semua orang .tapi dalam hati tak ada seorang pun yang tahu.saya menangis sendiri dan ketawa sendiri . tapi bukannya GILA .semuanya sendiri dan saya tak perlukan sesiapa. betolkah aku tak perlu kan sesiapa? betol ke apa yang saya buat? tak kowt . saya masih ada kawan kawan yang masih sayang akan sayang . rasanya . kalau tak ada apa boleh buat . sudah menjadi suratan atau kebetulan? okayy kau da kenapa jadi jiwang pulak mlm nie?


tak semua perkara saya harus kongsi orang lain walaupun rakan baik saya sendiri. tapi ramai cakap apa guna kalau ada rakan baik kalau tak boleh kongsi suka dan duka. tapi kadang-kadang rakan baik kita pun ada msalah sendiri jgak . saya cuma tidak mau menambahkan beban yang bercelaru kat otak mereka .bila saya rasa perlu then baru saya bagitau .tapi kadang-kadang saya memerlukan sedikit ruang dan masa untuk diri sendiri .tapi saya tasuka menyendiri . macam mana tuh?

apabila saya sedih,saya tak perlu tunjukkan kesedihan yang saya alami.sebab itulah sesetengah orang menggunakan orang menggunakan diari untuk mengungkapkan isi hati yang mereka tanggung selama ini. tapi saya cool en .saya tulis pakai blog.diari zaman dulu dulu aa .

bagi saya belog adalah tempat saya mencurahkan segalanya.ada kalanya menangis,gembira,sedih dan macam -macam perasaan yang saya rasa,yang tak boleh diluahkan pada rakan dan orang lain,jadi saya akan luahkan kepada blog.

alangkah bagosnya,jika hidup di dunia ini seperti blog.sesiapa sahaja yang saya kenali atau tidak,akan menolong apa yang termampu,tanpa memikirkan siapa saya .

alahai manusia

bila kita senang ramai yang nampak
bila kita susah semua jadi buta

bila kita baik semua tak nampak
bila kita jahat semua nampak

bila kita cantek semua nak kawan
bila kita hodoh takde siapa nak kawan

alahai manusia..

Wednesday, November 17, 2010

Bruno Mars - Count on me

V

vietnam pun banjir . conclusion,bercuti kat rumah . deyyum!